Mocht je vragen hebben die hier niet beantwoord zijn stuur ons dan vooral een mailtje!

Ik maak gebruik van medicijnen. Hoe wordt hier rekening mee gehouden?
Als je gebruik maakt van medicijnen is het handig als je dit aangeeft bij het vakje ‘opmerkingen’ op het inschrijfformulier. Deze informatie zal dan worden doorgegeven aan jouw NED-begeleider.

Ik volg een bepaald dieet. Regelt de NED mijn maaltijden?
Ben je vegetarisch? Geef dit dan aan bij het inschrijven, dan zorgen wij ervoor dat er voor elke maaltijd een vegetarische variant voor je klaarstaat. Als je allergisch bent voor een ander product, geef dit dan aan in het vakje allergieën. Er zal een andere maaltijd voor je geregeld worden als dit nodig is.

Ik ga samen met een vriend of vriendin naar de Na Examen Dagen. Is het mogelijk dat ik samen met hem/haar in hetzelfde groepje wordt ingedeeld?
Als je samen met iemand die je kent in een groepje wilt worden ingedeeld, geef dit dan aan bij ‘opmerkingen’ op het inschrijfformulier. Vermeld hierbij de naam van degene waarbij je in het groepje wilt, het liefst niet met meer dan twee personen.

Waar slaap ik tijdens de Na Examen Dagen?
Tijdens de NED slaap je in het studentenhuis van een van de begeleiders van je groepje.

Op één van de dagen van de NED moet ik aanwezig zijn bij een matchingsgesprek op de TU/e. Kan ik dit combineren met de NED?
Ja, dit is mogelijk. Wij passen ons programma aan om te zorgen dat iedereen naar de matchingsgesprekken kan, bovendien zorgen we ervoor dat je gehaald en gebracht wordt.

Ik kan pas later aankomen/ik moet eerder weg gezien het programma van de NED. Heeft het nog zin om me in te schrijven?
Mocht je onverhoopt niet bij het volledige programma aanwezig kunnen zijn is dat geen probleem, je kunt altijd later aansluiten of eerder naar huis gaan. Als je dit aangeeft in het opmerkingenvak tijdens het inschrijven zal dit worden doorgegeven aan je begeleiders.

Ik heb me al ingeschreven voor de NED, maar ik kan er helaas niet meer bijzijn. Kan ik mijn inschrijving nog annuleren en mijn inschrijfgeld terugkrijgen?
Als je toch niet in Eindhoven wil gaan studeren of om andere redenen helaas niet meer bij de Na Examen Dagen kan zijn, mail dan naar info@naexamendagen.nl. Als je de annulering voor aanvang van de NED aangeeft, boeken wij je inschrijfgeld terug op je rekening.

Wat zijn studentenverenigingen en welke zijn dat in Eindhoven?
Zie Eindhoven Studentenstad